Original-Projektplanen, alltså hyfsat "lös"


Svar på mina egna funderingar

 
Nu har jag gripit tag i funderingarna som jag hade kring slutproduktionerna, huruvida det är en gemensam kurs som alla har eller inte. Det var bra att jag gjorde det så jag kan få bättre förståelse för de olika inriktningarna.
Såhär är det:
 
Dans & Teater har en kurs som heter Scenisk produktion 100p.
Musiken har en kurs som heter Sceniskt musikprojekt 100p.
Bilden har ingen sådan kurs! Där har jag svaret.

Mailad!

Nu är projektplanen inskickad!
Lägger upp den sen


Projektplanen färdigställs

Dagen före projektplanen ska in. Vi sitter kvällen före och färdigställer den.

Våra uppgifter i detta projektarbete är många, så det blir en rätt så omfattande projektplan.

Vi diskuterar just nu vad vi skall vara ansvarig för och diverse ideér tex programbladet är en viktig del i kulturfestivalen, då det aldrig funnits och hade gjort att fler personer kommit på föreställningarna. Stort problem har varit otydliga tider, att elever inte vetat när föreställningarna har ägt rum!

/ John


Dagens

Datum
Idag fick jag veta av Annika, min mentor, att datumen för Kulturfestivalen redan är satta. Kändes konstigt att vi som ska vara producenter inte hade fått veta det. Men bra att det är klart, så vi får lättare att skriva projektplanen där det även ska finnas med en tidsplan.
 
V.17 + V.18 är det tänkt att Kulturfestivalen ska äga rum. Datumen blir alltså: 22/4 - 5/5. Vet dock ej hur det är med helgdagar, lör-sön, och dessutom infaller 1 maj på onsdagen av v.18. Kan bli ett tight schema..
 
Bild
I övrigt försöker jag fråga runt på skolan och höra vad folk har tänkts sig att göra.
 
Enligt Anton (bild) så antar han bara att bildeleverna ska ställa ut i Kulturens hus foajé, blandat material från alla åren. Det tycker jag låter tråkigt och rörigt, men ska höra med bildlärarna vad de säger.
Personligen hade jag velat ha flera olika utställningar med olika teman, på olika platser, och de går ju även att flytta runt.
 
Kursfunderingar
Känns som att själva kursen Slutproduktion är väldigt olik i de olika inriktningarna. I teater håller man på hela året med en pjäs, i bilden samlar man bara ihop olika konstverk i en klump, dans gör en dansföreställning som de lägger ner mycket tid på och musiken kan egentligen göra hur lite eller hur mycket de vill. 
 
-Vilken inriktning du än går så ska du ha ett betyg i samma kurs.
 
 
 
 

RSS 2.0