Radiosändning!



Idag 2013-04-11, kl 12:30 så klev vi in i studion på SR Radio! Vi har varit med och pratat om KulturFestivalen, frågor ställda av Anki Wallner-Hoppe.

Varsågod och lyssna! :)
Lyssna: Kulturfestivalen

Marknadsföring på hög nivå!

Har hänt mycket nu.. var ska jag börja?

Mötet med Karl.P gick bra, 20,000:- får vi i bidrag! Har även lämnat in en ansökan med rektorns underskrift sådär formellt.

Idag har vi gått omkring på stan hela dagen, det var kul! Vi delade ut flyers till folk, lämnade flyers på fik och affärer och vi satte även upp affischer här och där, allt flöt på som bara den! Ingen sa nej, och helt plötsligt hade vi en livetid i radio att vänta!
P4 11/4 ca. 12.30 :)

Vi var också på BD POP som var extremt positiva och skulle affischera och marknadsföra åt oss gladeligen!
Vi har även mailat Kuriren, NSD och Extra... Var bl.a. förbi Norrbottens Teatern och KH:s konsthall -fick lägga flyers på båda! Har affischerat på ex. musikaffärer + Carlings, även Stassteatern. 

Har just skickat iväg ett mail till alla rektorer i gymnasiebyn och bett om att få träffa dem för ett kort möte. Detta p.g.a. brist på bokningar på skolföreställningar.

Finns mycket kvar att göra, och det drar igång nästa vecka!
Hoppas på det bästa, men vi gör verkligen allt vi kan för att få folk att boka in sig, men det är riktigt svårt måste jag säga. Fick tips av rektorn att gå till BUF, vilket vi ska göra imorgon. Ska även åka till Mediehuset. Men framförallt liveradio imorrn!!




Lovet snart över..

Affischerna är uppsatta, några i skolan för folk som kommer på måndag.

Kulturservice har spritt ut 50 st.

Vi har några kvar.

PA MÅSTE FIXA HEMSIDAN


RSS 2.0