Möte + Jobb V.13

Närvarande:
Lisa
John
Björn
Ewa ( Rektorn )
 
  • Affischer
    Har satt affischerna på en usb-sticka, ska gå till Kommuntryckeriet imorgon efter skolan. (Källaren i Stadshuset.) Sedan lämna dem till Kulturservice som förhoppningsvis hinner sätta upp dessa innan påsk! Vi kommer även själva att gå och sätta upp affischerna.
  • Bokningar
    Har fått namn och tel.nr. till alla rektorer i gymnasiebyn. Ska prata med dem och marknadsföra festivalen. Vissa skolor har inte bokat in sig alls (Kungsfågeln), vilket vi tycker är väldigt synd eftersom att deras elever troligen också vill gå på föreställningar. Anledningen till att vi går via rektorerna är att dessa kan fixa schemabrytande aktivitet. Även på Lärkan har vi gett förslag om schemabrytande föreställningar. Dessutom ska vi skicka ut ett till mail till alla lärare med inbjudan att boka in sig. Detta bör vi också göra innan påsk. 
  • Inträde / Biljetter
    Enligt vårt förslag har vi nu enats om en GRATIS KulturFestival! Det känns kul, då vi har kännt att det funnits vissa frågetecken från tidigare år. Ex. Inte konsekvent, vissa kommer in gratis osv. För att kunna genomföra en gratis festival ska vi imorgon gå och boka in ett möte med kommunalrådet Karl Petersén, förhoppningsvis får vi bidrag.
  • Webb
    Vi har skapat en simplesignup där man bokar biljetter till föreställningarna. Vi vill att även när det är gratis inträde så ska man kunna boka in sin plats. Lillan är begränsad och det vore väldigt synd ifall någons förälder etc. kom sent och inte fick plats. Sedan känns det mer seriöst om de som kommer har med sig en biljett (kvitto.) Vi kommer att lägga en länk för biljettbokning på vår facebooksida och vi har pratat med P-A om att även lägga den på kulturgymnasiet.se och kulturgymnasiets facebooksida. På affischerna hänvisar vi till kulturgymnasiet.se.

Allt detta måste vi helst hinna med denna vecka. Blir riktigt stressigt då vi åker till fjällen på torsdag efter skolan... Bara hålla tummarna att allt går som vi önskar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0