Hej Loggboken

KulturFestivalen är över! Det känns som en succé. Trots en del motgångar så gick det bra att annordna och bra med publik har det varit.

Det har funnits oändligt med saker att göra, detta projektarbete har verkligen hållit oss sysselsatta under vårterminen. Det vi jobbade mest med mot slutet var PR, gjorde reklam för festivalen, affischerade, delade ut flyers och arbetade mycket med bokningarna. Vi hade turen att få vara med i radio och prata om KulturFestivalen, det var fantastiskt roligt!
Under kulturveckorna har det hänt väldigt mycket och bloggandet slank ur minnet på mig. Men jag kommer ihåg rätt väl vad som hänt vid varje föreställning, hur det har gått och hur mycket folk det har varit.

Musikföreställningarna inledde KulturFestivalen. Rock konserten var start-skottet, med 2 skolföreställningar och 1 kvällsföreställning. Riggandet gick felfritt, ljudet var bra och ljuset var också helt ok (bäst under skolföreställningarna, men blev sämre på kvällen pågrund av annan tekniker). Det var mycket folk! Full satt alla tre föreställningarna. Skulle tippa på att cirka 300 personer såg rock konserten.

Soft blev riktigt väl mottagen! Det var lite folk på en av skolföreställningarna, men det gjorde ingenting, andra skolföreställningen gick bra och det var fullsatt på den. Den offentliga föreställningar var Kl 14.00 på lördag (v16) och den var fantastisk! Allt satt felfritt, grym publik (fullsatt) och det var riktigt roligt.

Mixat var jag inte med lika mycket på och har inte lika stor koll på. Har hört att det gått bra på skolföreställningarna, men är inte säker hur det har sett ut. Men jag tror att dem har skött det utmärkt! Jag var på den offentliga spelningen Kl 19.00 fredag (v17). Då var det fullsatt och konserten var riktigt lyckad.
 
 
Första teaterföreställningen ut var Förförelsen skolföreställningarna var omtyckta och det var hyfsat bra med folk. Även på kvällsföreställningen var det bra med folk. De medverkande var nöjda med föreställningarna och det var även dem som var och såg den!
 
Mixat och Förförelsen var under V 17.

Under V18 var det Omaka Par som regerade på teaterscenen! Den var mycket väl mottagen, fullsatt vid varje föreställning förutom en då det var halv fullt. Den var väldigt omtyckt och har gått felfri rakt igenom.
Dansföreställningen De Dömdas Tysta Tankar ägde även rum i aulan samtidigt. Den har nog haft mest problem med publik. Men det har nog ändå varit en del som sett den. Jag tyckte om den och det gjorde nog de flesta andra som sett den.
 
V19 så ingick teaterföreställningarna Omaka Par och Förförelsen i LUBU. Då fick Omaka Par flytta till aulan från Lillan. Scen bytet gick bra och scenografin funkade!

Sen kom finalen! V 20 var det modeshow i aulan! Fashion Circus var temat. Väl mottagen som vanligt med mycket folk. Vi hjälpte inte till med den så vi vet inte hur det har sett ut. Men har hört att det varit kaosigt med att det löste sig till slut.
 
Nu är KulturFestivalen över. Vi har jobbat aktivt under hela festivalen och sett till att allt gått bra! Vi har även roddat, riggat och stökat undan under de olika föreställningarna. Mest på de vi själva har varit med i. Men då som arrangörer och inte som medlemmar i deltagande ensemble. Ex) Lisa hjälpte till och riggade under Rock konserten och John har jobbat väldigt mycket med Omaka Par (Dörrvakt, hjälpt till och burit saker, tagit emot människor).
 
Det har varit en ära att få jobba med denna festival som projekt arbete. Det har varit mycket att arbeta med och det har varit jobbigt ibland, men i slutändan är man nöjd med det man åstadkommit och nöjd med tanken att folk har fått njuta av lite fin (gratis) kultur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0